Ootame mälestusi uude raamatusse

Posted by: ere uibo - Posted on:

Murtud Rukkilille Ühing plaanib 2021. aasta lõpus välja anda mälestusteraamatu “Kalevipoja lapsed” 3. osa. Ootame lugusid neilt, kes soovivad oma mälestusi kogumikus trükisõnas jäädvustada. Teretulnud on nii mälestuslood kui ka mõtted enda või oma esivanemate küüdiaegadest. Tekstid on oodatud nii käsikirjas kui ka arvutisse trükituna.

Palume kindlasti ühendust võtta ka siis, kui mälestused pole veel kirjas, kuid oleks soov neid avaldada, saame appi tulla ning salvestada sõnalisi jutustusi.

“Kalevipoja lapsed” 1. osa tiraaž on otsas, 2. osa saab osta raamatupoodidest (näiteks siit: https://www.rahvaraamat.ee/p/kalevipoja-lapsed-2/1020638/et?isbn=9789949881406) või otse ühingu kaudu. 1. osa on avaldatud ka inglise keeles nime all “Diaries of deportation”, mida jagatakse tasuta ühingu kaudu.

Kui olete huvitatud oma mälestuste jäädvustamisest, võtke palun ühendust:

Enno Uibo, info@rukkilill.ee või 53853941.